2020-10-07 12:31Pressmeddelande

Logent lanserer interimledelse og innleie av spesialister

Gjennom årene har Logent bistått mange selskaper med både varige og midlertidige løsninger på leder- og spesialistnivå i logistikkbransjen. Gitt den nåværende situasjonen, velger Logent nå å etablere seg i interimsmarkedet med sitt bransjeledende nettverk av erfarne logistikksjefer og spesialister.

Midlertidige løsninger er et godt alternativ når bedrifter ikke kan eller ikke vil ansette. Gjennom Logent kan du nå leie inn midlertidig ledelse, gjennom å ansette en leder eller spesialist for et kortere tidsrom eller for spesifikke prosjekt.

Logent forventer en økt etterspørsel etter midlertidige løsninger fremover og velger derfor å investere i området. 'Vi har solid kunnskap og et stort nettverk i logistikkbransjen. Logent er derfor godt rustet til å kunne hjelpe eksisterende og nye kunder med raske og kostnadseffektive løsninger', sier Kenneth Thoresen, administrerende direktør i Logent Norge.

Logent kan tilby logistikkintensive bedrifter en kvalitetssikret løsning hurtig, hvor en erfaren midlertidig leder eller spesialist trer inn i roller basert på kundens behov og ønsker. 'Gjennom vår virksomhet innen outsourcing, rekruttering og søk har vi bygget opp et betydelig nettverk av erfarne ledere og spesialister som er klare for forskjellige typer midlertidige oppdrag', sier Marthe Brødholt, Regionssjef Norge og ansvarlig leder for rekruttering i Logent AS.


Om Logent

Logent er en uavhengig drift- og logistikkpartner som tilbyr effektive helhetsløsninger for den totale logistikkjeden. Vår styrke er håndtering og effektivisering av de prosesser som logistikkintensive bedrifter benytter og har behov for.

Kontaktpersoner

Kenneth Thoresen
DIREKTØR NORGE
Kenneth Thoresen