2020-06-05 13:32Pressmeddelande

Byttet Tokyo OL 2020 med Kolonial.no

NM i svømming langbane 2019NM i svømming langbane 2019

Den norske toppsvømmeren Emilie Nyenget Løvberg som representerer Bærumsvømmerne, som har vunnet hele 18 NM-gull og 35 NM-medaljer, har i flere år hatt Olympiske Leker i Tokyo 2020 som sitt store mål. Emilie har måttet endre sine planer fullstendig, siden kvalifiseringen til OL og selve Tokyo OL til sommeren er utsatt grunnet Korona pandemien. Emilie har som mange andre fått en helt ny hverdag, hvor også hennes treningsplan og treningsmetoder har blitt kraftig endret. «I hele min svømmekarriere har OL vært min største drøm, som for mange andre idrettsutøvere. Da OL i Tokyo ble utsatt til 2021, satte det en støkk i meg rett og slett. Det var jo helt klart riktig avgjørelse, alt annet hadde vært for dumt. Men det gjør jo at hele opplegget blir snudd på hodet siden hovedmålet mitt OL i Tokyo plutselig ble forskjøvet med ett år»

I mars da Emilie ble permittert fra sin vanlige jobb som badevakt, startet hun i Logent, som er en Nordisk logistikkoperatør med flere hundre lagermedarbeidere utplassert på Kolonial sitt hovedlager på Lørenskog. Der jobber hun på fryseavdelingen og pakker matvarer for hjemlevering. Fryselageret som har en temperatur på minus 25 grader, føles nok veldig annerledes ut, enn en fin sommerdag i Tokyo på nærmere 25 pluss grader.

Emilie på Kolonial

                                                      Emilie på Kolonial.no

Fra en treningsplan med 18 timer i bassenget per uke, til en situasjon med ingen trening i vann på grunn av nedstengte bassenganlegg. Emilie har måttet finne alternative måter å holde seg i form på. «Det er på en måte litt spennende å trene alternativt, men absolutt ikke optimalt for en svømmer som bør trene mange timer ukentlig i sitt rette element, vann. Men det er bare å gjøre det beste ut av det, så kan man faktisk komme bedre ut av det på den andre siden av Covid-19» sier en smilende Emilie ikledd en litt stor varmedress, klar for sitt ettermiddagsskift på fryselageret til Kolonial.no. 

Som toppidrettsutøver er Emilie godt over gjennomsnittet opptatt av mat og kosthold. Når en trener så mye som en toppidrettsutøver gjør, er det essensielt at man får i seg både riktig og tilstrekkelig næring. Kolonial’s konsept med hjemlevering av mat har vært svært populært og ikke minst helt nødvendig for tusenvis av mennesker i Oslo området under korona pandemien, og Emilie har gjort sine refleksjoner på hjemlevering av mat; «Jeg tror absolutt det er positivt for veldig mange familier å bestille hjemlevering av varer. Handler du på nett, dropper man gjerne impulskjøpene og man kan enkelt finne sunnere alternativer i ro og fred hjemmefra. Da blir det hyggeligere for både lommeboken og badevekten, ikke minst får man tilbragt mer tid sammen med familien!»

Selv om hverdagen har blitt snudd helt på hode, ser hun likheter mellom det å være toppidrettsutøver og jobbe i ett hektisk lagerteam. «Hvis ikke alle er med på å dra lasset, kommer man ikke i mål. Svømming er en individuell idrett, men det er kun når man står på startpallen. Vi trener sammen 25-30 timer i uken, og da må man jobbe tett sammen for at treningen skal gi resultater. Det er det samme på ett lager, alle i teamet må bidra for at man skal klare å pakke mange tusen varer for hjemlevering neste dag»

Medaljebilde NM

                                                           Medaljebilde NM

Emilie vet i dag ikke helt hvordan neste sesong vil utspille seg, og hun må også ta ett viktig valg i forhold til studier. «For å være ærlig så har jeg ikke bestemt meg 100% for hvordan neste sesong skal legges opp. Jeg har utsatt studier i mange år og gledet meg til den delen av livet mitt ogaå. Nå må jeg rett og slett i tenkeboksen på om jeg skal utsette studier ett år til, eller prøve å kombinere det med toppidrett. Man kvalifiserer seg ikke til OL dersom man gjør ting halvveis. Det er VM i desember som er et delmål på veien, så får jeg bare se hvordan det blir underveis. Økonomi er jo også en viktig aspekt i dette, for man blir ikke rik av å være toppsvømmer i Norge i dag» sier den sympatiske Bærumsvømmeren godt innpakket, før hun skynder seg inn i minus 25 grader.

 

Om Logent AS

Logent er en Nordisk uavhengig logistikkoperatør som tilbyr effektive tjenester og høyt kvalifisert personell til havner, terminaler og lagerdrift. Logent sin styrke er å håndtere og effektivisere logistikkdrift og rekruttere de beste talentene innen logistikk.

3000 ansatte

25 kontorer

1,5 mrd i omsetning

 

Pressekontakt, Adm.Dir Kenneth Thoresen,

mob. Telefon +47 95 244 190 / kenneth.thoresen@logent.no

www.logent.no 

 

Om Kolonial AS

Kolonial.no er Norges største online dagligvarebutikk, og tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer og andre produkter, enten levert hjem eller til et hentested. Kolonial leverer til private husholdninger, men også til mange firma. Ved etablering av selskapet i 2010 var målet deres å skape den beste handleopplevelsen for dagligvarer, og dermed gjøre folks hverdag enklere og mer praktisk. Kolonial.no er i dag det raskest voksende hjemleveringsselskapet i Norden.


Om Logent

Logent er en uavhengig drift- og logistikkpartner som tilbyr effektive helhetsløsninger for den totale logistikkjeden. Vår styrke er håndtering og effektivisering av de prosesser som logistikkintensive bedrifter benytter og har behov for.