2018-11-27 14:55Pressmeddelande

Bubbleroom signerer logistikkontrakt med Logent for å forsterke sitt kundetilbud

null

E-handelsselskapet Bubbleroom ser tydelige effekter i sin virksomhet av den stadig økende kjøpetrenden online. De befinner seg mitt i en enorm tilvekst, og velger å få hjelp fra Logent som kommer til å håndtere logistikken på deres nye lager i Borås.

– Bubbleroom vokser raskt og håper at de kan senke ledetidene kraftig til deres kunder med Logent som samarbeidspartner. Logent har veldig sterke referanser og en solid kundeportefølje. Logent sine kunnskaper og ferdigheter, var avgjørende faktorer som gjorde at vi valgte et samarbeid med dem, sier Ville Kangasmukko, CEO bubbleroom.

Bubbleroom er en e-handelsite for merkeklær og inngår i Consortio Fashion Group konsernet. Bubbleroom leverer til kunder i hele Europa og har som målsetning å bli størst i norden på festmote til kvinner.

Bubbleroom ser Norge som et viktig marked og har veldig mange fornøyde kunder der. Sålangt i 2018, har de hatt en 65% vekst i Norge og har nettopp lansert en vellykked co-lab med en av Norges sterkeste bloggere, Lene Orvik.

Logent er glade over å kunne bidra til å forsterke konkurransekraften i Bubblerooms logistikk, så de kan oppnå deres langsiktige mål.

– Vi er eksperter innen logistikk og har lang og bred erfaring innen dette. Vi kommer til å skape en effektiv løsning som oppfyller Bubbleroom- og deres kunders krav på korte ledetider og bra kvalitet, sier Mats Steen.

Ville Kangasmuukko forteller at det er viktigt for Bubbleroom at logistikkostnadene holdes nede for å kunne fortsette å vokse i samme takt.

– For oss er det viktig å ha en samarbeidspartner som kan sikre vår kapasitet, slik at vi kan fortsette den høye tilveksten. På sikt vil vi gå inn på en mer automatisert løsning og vi kjenner oss trygge sammen med Logent når det blir aktuellt, sier Ville.

Fleksibilitet er nøkkelen innen e-handel!

Eric Sandgren, Head of Business Development på Logent Group, er ansvarlig for samarbeidet med Bubbleroom. Han mener at en av Logent sine fremste styrker, er muligheten til å skape den fleksibiliteten som er nødvendig, i e-handelslandskapet.

– Vi vil være en partner som kontinuerlig jobber med å forsterke Bubbelroom sitt kundetilbud. Det er viktig å tilpasse kapasiteten til ordreinngangen og følge både uke og sesongvariasjonen. Kundene bestiller klær till spesifikke anledninger og forventer seg korte ledetider. Da kreves effektive prosesser innen samtlige steg i logistikkjeden, sier Eric Sandgren.

Den nye satsingen innebærer at Logent vil nyansette minst 35 personer for å bemanne Bubbleroom sitt nye lager på Getängsvägen i Borås. Bubbleroom forventer at tilveksten vil fortette å være sterk og Logent håper på å få tilliten til å følge Bubbleroom på denne tilvekstreisen.

Logent er en uavhengig drift- og logistikkpartner som tilbyr effektive helhetsløsninger for den totale logistikkjeden. Vår styrke er håndtering og effektivisering av de prosesser som logistikkintensive bedrifter benytter og har behov for.


Om Logent

Logent er en uavhengig drift- og logistikkpartner som tilbyr effektive helhetsløsninger for den totale logistikkjeden. Vår styrke er håndtering og effektivisering av de prosesser som logistikkintensive bedrifter benytter og har behov for.

Kontaktpersoner

Kenneth Thoresen
DIREKTØR NORGE
Kenneth Thoresen